Chr. Hansen
Are you looking to contact for Chr. Hansen? Our advisors can give you all the information Customer Support is Online

Chr. Hansen bringer probiotika, enzymer, farvestoffer og mere til sundheds- og ernæringsindustrien.

Hvordan kan jeg kontakte Chr. Hansen kundeservice?

Chr. Hansen går vi op i at holde kundetilfredsheden på højeste niveau og kommunikere effektivt med vores kunder. Vores kundeservice er meget nem at nå, og vi er altid klar med forskellige kommunikationskanaler til at tilbyde dig den bedste service. Der er flere forskellige måder at nå vores kundeservice på.

Først kan du kontakte os på telefon. Vores kundeservice står klar til at kontakte dig på +45 45 74 74 74. Du kan ringe til dette nummer for at stille dine spørgsmål, få information eller få support om ethvert emne. Vores kunderepræsentanter vil bestræbe sig på at svare dig så hurtigt som muligt.

Du kan også kontakte vores kundeservice via e-mail. Vores e-mailadresse er [email protected]. Du kan sende alle dine spørgsmål eller anmodninger skriftligt til denne adresse. Vores kundeservice vil bestræbe sig på at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt.

Du kan også kontakte vores kundeservice ved at bruge kontaktformularen på vores hjemmeside. Du kan sende os dit navn, e-mailadresse og besked ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Vores kunderepræsentanter tjekker løbende de modtagne anmodninger via kontaktformularen og svarer så hurtigt som muligt.

Du kan også kontakte os ved hjælp af vores sociale mediekonti. Du kan følge vores aktuelle indhold, videresende dine beskeder og få svar på dine spørgsmål på vores LinkedIn-, Twitter-, Instagram-, Facebook- og YouTube-konti.

Ved at kontakte vores kundeservice kan du få detaljerede oplysninger om vores produkter og tjenester, indsende dine anmodninger, rapportere dine klager eller få support i ethvert problem. I tråd med den betydning, vi lægger på kundetilfredshed, kan du være sikker på, at vi vil gøre vores bedste for at give dig den bedste oplevelse.

Chr. Ydelser leveret af Hansen

Chr. Hansen er en førende løsningsvirksomhed til fødevare- og drikkevareindustrien. Vi leverer specialløsninger til vores kunder med vores brede produktsortiment. Vi hjælper fødevare- og drikkevareproducenter med at forbedre deres produkter med en række produkter såsom probiotika, kulturer, enzymer, naturlige farvestoffer og smagsstoffer. Vi fastholder også vores førende position i branchen ved at levere skræddersyede løsninger skræddersyet til vores kunders specifikke behov. Ved at arbejde med principperne om fødevaresikkerhed, kvalitet og bæredygtighed stræber vi efter at levere det højeste niveau af værdi til vores kunder og forbrugere.

Chr. Hansens hjemmeside

Chr. Hansens officielle hjemmeside er en interaktiv platform, der tilbyder kunderne omfattende information om vores virksomhed og produkter. Takket være vores moderne og brugervenlige grænseflade kan besøgende nemt navigere på vores side og få adgang til den information, de ønsker. På vores hjemmeside kan du finde vores produktportefølje, sundheds- og ernæringsoplysninger, vores bæredygtighedsinitiativer og andre virksomhedsnyheder. Derudover kan du kontakte os via vores kontaktside, sende dine spørgsmål og indsende dine ønsker. Vores hjemmeside er en vigtig platform, der giver mulighed for at kommunikere direkte med vores kunder og interessenter.

Hjemmeside: www.chr-hansen.com

Telefon: +45 45 74 74 74

E-mail: [email protected]

Adresse:  Chr. Hansen Holding A/S Boege Alle 10-12 2970 Hoersholm Denmark

Chr. Hvordan kan jeg kontakte Hansen kundeservice via e-mail?

Chr. Som Hansen sigter vi efter at give vores kunder de mest effektive kommunikationskanaler og reagere hurtigt og præcist på deres krav og behov. Det er ret nemt at nå vores kundeservice via e-mail. Du kan sende os en e-mail til [email protected] for at sende os dine spørgsmål eller anmode om information. Dine anmodninger via e-mail vil blive behandlet af vores kundeservice så hurtigt som muligt, og du vil blive returneret. Vores kundeservice sigter mod at holde kundetilfredsheden på højeste niveau ved omhyggeligt at svare på hver e-mail-anmodning.

Chr. Hansen Social Media Accounts

Chr. Hansen er en aktiv social medievirksomhed og bruger forskellige sociale medieplatforme til at interagere direkte med sine kunder. Du kan følge vores aktuelle indhold, lære om vores virksomhedsnyheder og sende os dine beskeder via vores LinkedIn-, Twitter-, Instagram-, Facebook- og YouTube-konti. Gennem vores sociale medier-konti kommunikerer vi ærligt med vores kunder, lytter til deres feedback og reagerer hurtigt på deres anmodninger. Med de begivenheder og kampagner, vi arrangerer på vores sociale mediekonti, tiltrækker vi vores kunders opmærksomhed og etablerer et tættere forhold til dem.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/chr-hansen-as

Twitter: https://twitter.com/Chr_Hansen

Facebook: https://www.facebook.com/Chr.Hansen.Group

Instagram: https://www.instagram.com/chr.hansen

Chr. Hansen Returpolitik

Chr. Som Hansen prioriterer vi kundetilfredshed og sigter efter at tilbyde vores kunder de bedste kvalitetsprodukter. I nogle tilfælde kan du dog blive bedt om at returnere produktet. Returneringer kan variere afhængigt af det salgssted, hvor du købte dit produkt, og returpolitikken på dette punkt. For returneringsanmodninger bedes du kontakte butikken eller forhandleren, hvor du købte produktet, og forespørge om returneringspolitikker. Hvis direkte Chr. Hvis du har købt varer via Hansens hjemmeside, bedes du sende en e-mail til [email protected] for returnering. Vores kundeservice vil behandle dine returanmodninger hurtigst muligt og give dig de nødvendige oplysninger om returneringsproceduren. Det er vigtigt at beholde den originale emballage og faktura på produktet for produktretur.

Share your opinion on Chr. Hansen customer service